Шукати в цьому блозі

пʼятниця, 13 листопада 2020 р.

Група №4 Дата: 13.11.20

 Дата: 13.11.20

Тема уроку: Практична робота №1

Мета уроку: Ознайомлення із збірником рецептур  та збірником технологічних карток

Матеріально - технічне забезпечення: збірник рецептур, збірник технологічних карток.

                      

Завдання 1. Користуючись збірником рецептур страв та кулінарних

виробів  для підприємств ресторанного  господарства опишіть  страву

«Ікра кабачкова».

Ікра кабачкова

 

І

ІІ

ІІІ

брутто

нетто

брутто

нетто

брутто

нетто

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вихід _______________________________________________________

Завдання 2. Опишіть, в якому порядку у збірнику рецептур страв та

кулінарних виробів розміщені групи страв.

 

1._______________________________________________________________

  2. ______________________________________________________________

  3. ______________________________________________________________

  5. ______________________________________________________________

  7. _____________________________________________________       

  8. ______________________________________________________________

  9. ______________________________________________________________

  10. ______________________________________________________________

  11. _____________________________________________________________

  12. ______________________________________________________________

  13. _____________________________________________________________

  14. _____________________________________________________________

  15. _____________________________________________________________

  16. _____________________________________________________________

  17. _____________________________________________________________

  19. ______________________________________________________________

  20. _____________________________________________________________

  21. ______________________________________________________________

  22. ______________________________________________________________                                            

Завдання 3. Вкажіть, під якими номерами рецептур розміщені подані

страви.

1.  Бобові з жиром - ______

2.  Омлет натуральний - ______

3.  Картопля відварна - ______

4.  Суп селянський з крупою - ______

5.  Борщ український - ______

6.  Вінегрет овочевий - ______

7.  Риба смажена - ______

8.  Біфштекс з яйцем - ______

9.  Шніцель натуральний січений - ______

10. Соус червоний з естрагоном - ______

 

Завдання 4. Опишіть схему розбирання баранячої туші і підпишіть її.


1- ________________________

2- ________________________

3- ________________________

4- ________________________

5- ________________________

 

ІІ. Вивчення змісту збірника технологічних карток.

Завдання 1. Користуючись збірником технологічних карток, опишіть

страву «Макарони відварні з овочами».

 

Продукти

1 порція

3 порції

брутто

нетто

брутто

нетто

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Технологія приготування ____________________________________________

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

__________________________________________________________________

_________________________________________________________________

 

Правила відпуску __________________________________________________

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

_________________________________________________________________

 

Вимоги до якості:

 

Зовнішній вигляд ___________________________________________________

Смак і запах _______________________________________________________

Колір _____________________________________________________________

Консистенція ______________________________________________________

Немає коментарів:

Дописати коментар

Група №11 дата 10.02.21р. ( основи економіки)

  Для здобувачів освіти групи 11 10 .02.21 Предмет –   О снови економіки   Тема уроку: . Ринок праці. Трудові ресурси. Зайнятість  ...