Дата: 13.11.20
Тема уроку: Практична робота №1
Мета уроку: Ознайомлення із збірником рецептур та збірником технологічних карток
Матеріально - технічне забезпечення: збірник рецептур,
збірник технологічних карток.
Завдання 1. Користуючись збірником рецептур страв та
кулінарних
виробів
для підприємств ресторанного господарства опишіть страву
«Ікра
кабачкова».
Ікра
кабачкова |
І |
ІІ |
ІІІ |
|||
брутто |
нетто |
брутто |
нетто |
брутто |
нетто |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вихід
_______________________________________________________
Завдання 2. Опишіть, в якому порядку у збірнику рецептур
страв та
кулінарних
виробів розміщені групи страв.
1._______________________________________________________________
2.
______________________________________________________________
3. ______________________________________________________________
5.
______________________________________________________________
7.
_____________________________________________________
8.
______________________________________________________________
9.
______________________________________________________________
10.
______________________________________________________________
11.
_____________________________________________________________
12. ______________________________________________________________
13.
_____________________________________________________________
14.
_____________________________________________________________
15.
_____________________________________________________________
16. _____________________________________________________________
17.
_____________________________________________________________
19.
______________________________________________________________
20.
_____________________________________________________________
21. ______________________________________________________________
22.
______________________________________________________________
Завдання 3. Вкажіть, під якими номерами рецептур
розміщені подані
страви.
1.
Бобові з жиром - ______
2.
Омлет натуральний - ______
3.
Картопля відварна - ______
4. Суп
селянський з крупою - ______
5.
Борщ український - ______
6.
Вінегрет овочевий - ______
7.
Риба смажена - ______
8.
Біфштекс з яйцем - ______
9. Шніцель
натуральний січений - ______
10. Соус червоний з естрагоном - ______
Завдання 4. Опишіть схему розбирання баранячої туші і підпишіть її.
1- ________________________
2- ________________________
3- ________________________
4- ________________________
5- ________________________
ІІ. Вивчення змісту
збірника технологічних карток.
Завдання 1. Користуючись збірником технологічних карток, опишіть
страву «Макарони відварні з овочами».
Продукти
|
1
порція |
3
порції |
||
брутто |
нетто |
брутто |
нетто |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Технологія приготування
____________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
__________________________________________________________________
_________________________________________________________________
Правила відпуску
__________________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
_________________________________________________________________
Вимоги до якості:
Зовнішній вигляд
___________________________________________________
Смак і запах
_______________________________________________________
Колір
_____________________________________________________________
Консистенція
______________________________________________________
Немає коментарів:
Дописати коментар